Εκεί έξω, οι άνθρωποι που θέλεις να πλησιάσεις, ναι, μιλούν την ίδια γλώσσα, αλλά σε τόσο διαφορετικές μορφές. Βρες τον τρόπο, τις λέξεις, το ύφος, να τους ψιθυρίσεις ή να τους φωνάξεις αυτό που σκέφτεσαι. Και να σ’ ακούσουν.

Έχεις να πεις μια ιστορία. Το ξέρω. Και ξέρω επίσης, πως η ιστορία σου, είναι όμορφη, κομψή, την πονάς. Μα ο κόσμος γύρω σου, συχνά δεν μιλά την ίδια «γλώσσα» με σένα.
Οι άνθρωποι που σε αφορούν αλλάζουν. Το κοινό σου και ο τρόπος του, αλλάζει. Οι μελλοντικοί σου πελάτες κάνουν swipe up και left, πριν πουν «μαμά»,

και αυτοί που θα φροντίσουν να έχεις κάποτε σύνταξη, οι «γεροί» παίκτες

βλέπουν κάθε μήνα, την δική τους να μπαίνει στον λογαριασμό.
Όσο για τους διαθέσιμους δρόμους; Είναι κυριολεκτικά μπόλικοι:

Ναι, χρόνια μετά χρειάζεσαι φροντιστήριο. Ένα μάθημα «ξένων γλωσσών». Κι όπως στα μαθητικά σου χρόνια, θέλεις να βρεις το καλύτερο.

Έχουμε διαχειριστεί τα μεγαλύτερα page της χώρας, είμαστε χωμένοι σίγουρα πίσω από κάποιον λογαριασμό, που κέρδισε, με το σπαθί του το follow ή το like σου, έχουμε ποστάρει αρκετά εκατομμύρια φορές στη ζωή μας και με την δουλειά σου, δεν θα αστειευτούμε.
Γι’ αυτό,
μην αναρωτιέσαι αν πρέπει να τρέξεις τα social media σου. Αναρωτήσου γιατί, έως τώρα, δεν τα έτρεχες με τους καλύτερους.